Bootcamp

Fightcamp en Secret Bootcamp…

Bootcamp

Bootcamp is de ideale manier om fitter en strakker te worden. Met Bootcamp sporten we in een groepje. Sushape geeft 2 verschillende soorten Bootcamp, namelijk Fightcamp en Secret Bootcamp. Iedere Bootcamp is elke week in een park in Leiden. Je zal versteld staan! Als je al een tijd niet of nauwelijks meer hebt gesport schiet je conditie binnen de kortste keren omhoog!

Met Bootcamp…

  • … train je iedere week een uur
  • … train je in de buitenlucht
  • … train je in een groepje en krijg je persoonlijke tips

De Bootcamp is geschikt voor mannen en vrouwen, jong en oud, en van alle verschillende niveau’s. Afhankelijk van je conditie en ambitie passen we gewoon je gewichten en trainingsintensiteit aan. Dus of je nou beginner of gevorderd bent, geen excuus, iedereen is welkom!

 

Fightcamp

Bootcamp les gecombineerd met kickboks technieken

Fightcamp

Vind je kickboksen leuk, maar wil je geen blessures en blauwe plekken? Vind je het ook heerlijk om buiten te sporten? Dan is de Fightcamp echt iets voor jou! Tijdens deze les wordt een Bootcamp les gecombineerd met kickboks-technieken door te werken op pads. Dus geen fysiek contact! Het is een pittige training waarmee je op een hele leuke manier snel je conditie en figuur zal verbeteren.

Zie video’s van vorige Fightcamps op de facebook pagina van Sushape om een indruk te krijgen van hoe een Fightcamp er aan toe gaat..

Iedere zondag ochtend van 10:00 tot 10:45 uur kan je meedoen met mijn Fightcamp. Log in & schrijf je weer in voor a.s. zondag! Dan heb jij een goede stok achter de deur om naar de volgende Fightcamp toe te komen, en dan weet ik dat ik op je kan rekenen met eventuele gewichten e.d. die ik voor je meeneem!

De kosten om mee te doen met een Fightcamp zijn slechts 5,- euro per les. Kom je zelf voor het eerst, of neem je een introducé mee, dan mag je gratis meedoen!

Fightcamp Locatie

Fightcamp is iedere week op dezelfde locatie, namelijk in het Noorderpark in Leiden.

Joop Vervoornpad 1, 2316 EP, Leiden

Schrijf je in voor de volgende Fightcamp!
Zondag van 10:00 tot 10:45 uur

De Fightcamp lessen hebben nu een Winterstop tot half Maart.

Secret Bootcamp

Iedere week op een andere ‘geheime’ locatie…

Secret Bootcamp

We kennen allemaal de normale Bootcamp, maar de Secret Bootcamp heeft wat unieks. De Secret Bootcamp is namelijk elke week op een andere Secret locatie. Op deze manier train je elke week op een andere locatie, hierdoor blijft het lekker gevarieerd en ontdek je de mooiste plekjes van Leiden.

Zie video’s van vorige Secret Bootcamps op de facebook pagina van Sushape om een indruk te krijgen van hoe een Secret Bootcamp er aan toe gaat..

Elke woensdag van 19:00 tot 19:45 uur kan je meedoen met een Secret Bootcamp. Log in & schrijf je weer in voor a.s. woensdag! Dan heb jij een goede stok achter de deur om naar de volgende Secret Bootcamp toe te komen, en dan weet ik dat ik op je kan rekenen met eventuele gewichten e.d. die ik voor je meeneem!

De kosten om mee te doen met een Secret Bootcamp zijn slechts 5,- euro per les. Kom je zelf voor het eerst, of neem je iemand mee die voor het eerst komt, dan mag je gratis meedoen!

Secret Bootcamp Locatie

Secret Bootcamp is iedere week op een andere locatie, maar altijd ergens in Leiden. Uiterlijk één dag voor de Secret Bootcamp maak ik de nieuwe locatie hier bekend.

De locatie van de eerst volgende Secret Bootcamp is:

nog geheim…..

Schrijf je in voor de volgende Secret Bootcamp!
Woensdag van 19:00 tot 19:45 uur

De Bootcamp lessen hebben nu een Winterstop tot half Maart.


Nieuwsgierig geworden?