Personal Training

 • Vetverbranding
 • Spieropbouw
 • Conditie verbetering
Personal Training

Gezonder leven? Ga meer sporten! In deze tijden van drukte met werk en privé hebben we weinig tijd om nog naar de sportschool te gaan. Daarom haalt Sushape die drempel weg. Personal Training kan aan huis en op locatie (zoals bijvoorbeeld in een park of in mijn eigen trainingsruimte). 

Met Personal Training…

 • … krijg je een programma op maat om jouw sport-doelstelling(en) te halen
 • … behaal je sneller resultaat
 • … leer je op een veilige manier je grenzen te verleggen

Waar ga je beginnen en hoe blijf je het volhouden? Mijn advies: ga ‘slimmer’ sporten! Ieders lichaam is uniek. Iedereen heeft ook andere behoeften waar hij of zij aan wil werken. Met Personal Training help ik je met een trainingsschema precies afgestemd op jouw lichaam en jouw behoeften. De eerste keer dat we afspreken hoor ik graag de reden waarom je Personal Training wil. Vetverbranding, spieropbouw, conditie verbetering en/of iets anders. Aan de hand daarvan stel ik een plan op en kan ik je helpen je sportdoel(en) te behalen. Hoe persoonlijk wil je het hebben?

Personal Training

aan huis

Personal Training aan huis

Met Personal Training aan huis…

 • … heb je alle voordelen van Personal Training
 • … bespaar je reistijd heen-en-weer
 • … kan je in je eigen vertrouwde omgeving thuis sporten

Dus vanaf nu geen reden meer om niet te gaan sporten en weer fit te worden, omdat je geen tijd en/of geen oppas hebt! Waarom nog wachten?

Personal Training

in het park

Personal Training in het park

Met Personal Training in het park…

 • … heb je alle voordelen van Personal Training
 • … ben je lekker buiten in de frisse lucht

Vind je het lekker om buiten te trainen? Dan gaan we naar buiten! Geen zorgen, ik neem alle eventueel benodigde spullen zoals gewichten, ballen, matje, etc. gewoon mee. Wat houd je nog tegen?

Personal Training

in de studio

Personal Training in de studio

Met Personal Training in de studio…

 • … heb je alle voordelen van Personal Training
 • … train je in een professioneel uitgeruste privé trainings studio

Voel je je niet prettig in een overvolle sportschool? In mijn eigen trainingsruimte krijg je één-op-één les. Alle benodigde spullen zoals gewichten, ballen, matje, bokszak, etc. zijn hier aanwezig. Kom je langs?

Personal Training ervaringen

Janine

Blog van Janine:

Vier maanden terug (mei 2017) was ik op vakantie in Portugal. Tijdens het wandelen in de bergen werd ik er mee geconfronteerd dat ik veel te zwaar was, een slechte conditie had en enorm stijf was.

Thuis gekomen ben ik gaan afvallen en ben ik met Suzan twee keer per week gaan trainen. Ze vroeg mijn motivatie. Ik vertelde van de pijn in mijn knieën, onzekerheid op trappen, moeilijk van de grond op kunnen staan en van mijn beroerde conditie. Suzan bedacht steeds weer andere oefeningen om hier mee aan de slag te gaan. Ook op steeds andere locaties, waarbij de Burcht in Leiden onze favoriet was. Zo werd het nooit saai en vond ik het sporten zelfs leuk worden! Ook gaf ze me voeidingsadviezen waar ik echt iets aan heb. 

Nu (september 2017) ben ik weer op vakantie, ditmaal in Frankrijk. Ik kom net terug van een pittige wandeling met veel klimmen en dalen. Het was heerlijk en dat zonder last van mijn knieën.

Lieve Suzan; bedankt voor je enthousiasme en positiviteit. Je hebt me echt geholpen om anders te gaan leven. Mijn leven is er makkelijker en leuker door geworden!

Jeroen

Begin 2017 kwam Jeroen bij mij met 0 conditie en wilde graag afvallen. Hij wilde zijn conditie verbeteren om een hockey wedstrijd volledig uit te spelen. Hij is 10 kg kwijt geraakt en zijn conditie is flink verbeterd, door zichzelf te blijven uitdagen tijdens de trainingen. Hij heeft wel wat ups en downs meegemaakt, daarom ben ik extra trots op hem! Hij vondt sporten niet leuk en had er in het begin niet zoveel zin in, maar ik heb hem kunnen motiveren en nu vindt hij het leuk om te trainen. Om resultaten te behalen moet je hard werken, maar is het plezier tijdens de training ook heel belangrijk anders houd je het niet vol. Hier word ik zo blij van om dit resultaat te zien!

Kosten

Wil jij weten wat ik voor jou kan betekenen? Bel of stuur me een bericht, dan plannen we een geheel vrijblijvend intake gesprek in. Onderstaand een overzicht van de prijzen, deze zijn inclusief BTW.

 

Personal Training (inclusief voedingsadvies)

1 uur             (60 minuten)        75,- euro

1/2 uur         (30 minuten)        39,- euro

 

Duo group

1 uur             (60 minuten)        75,- euro

 

Small group

1 uur             (60 minuten)        75,- euro

Algemene voorwaarden
 • Op locatie wordt er een meerprijs gerekend. Voor meer informatie stuur me gerust een bericht
 • Annuleringen binnen 24 uur worden wel in rekening gebracht
 • Trainen bij Sushape is geheel op eigen risico

Nieuwsgierig geworden?